Search
Close this search box.

P’URE AQUACALCIUM ME POMPË

5/5

reviews

Article: MO675MACPSECO

89,900.00 L

Përshkrimi

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE AquaCalcium me pompë (MO675MACPSECO)

Krijo ujë me minerale, si vetë natyra

Rezervë e përhershme e ujit të pijshëm deri në 7 litra falë rezervuarit të magazinimit.

Siguri 100% – viruset dhe bakteret nuk kanë asnjë shans. Vetëm molekulat e ujit kalojnë nëpër membranë.

Uji me kalcium është i shijshëm dhe i dobishëm. Kalciumi absorbohet plotësisht nga trupi direkt nga uji.

Përmbajtja optimale dhe konstante e mineraleve në ujë është 55-65 mg/l.

Lidhje e thjeshtë – kuzhina juaj do të mbetet e paprekur. Filtri është instaluar nën lavaman në mënyrë sa më kompakte të jetë e mundur falë dizajnit të tij të qëndrueshëm. Ekziston mundësia e vendosjes vertikale dhe horizontale. Vetëm një rubinet shtesë për ujin e pijshëm do të shfaqet në lavamanin tuaj.

Mirëmbajtje e lehtë — qasje e vazhdueshme në ujë me cilësi të lartë. Elementet e filtrit të zëvendësueshëm shiten në komplete të përshtatshme dhe çdo anëtar i familjes mund t’i instalojë ato. Përveç kësaj, ne jemi gjithmonë afër – ne jemi të lumtur t’u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t’ju kujtojmë për zëvendësimin e fishekëve.

Zgjidhjet inxhinierike e bëjnë filtrin kompakt dhe të përshtatshëm:

  • do të përshtatet nën çdo lavaman
  • i përshtatshëm për çdo presion të hyrjes në furnizimin me ujë
  • filtri është i qëndrueshëm — nuk kërkon mbërthyes shtesë

Tiparet kryesore

Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%

I përshtatshëm për presion të ulët të daljes në furnizimin me ujë

Ujë i pastër dhe i shijshëm me kalcium

Mirëmbajtje e thjeshtë

Vetëm 2 shërbime në vit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT