Search
Close this search box.

P’URE ALKAFUSE ME POMPË

5/5

reviews

Article: MO675MALCPSECO

Out of stock

Përshkrimi

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE Alkafuse me pompë (MO675MALCPSECO)

PARALAJMËRIM! Uji i pastruar pas filtrit të osmozës së kundërt Ecosoft P’URE Alkafuse është alkalik (pH>8,5). Para se të konsumoni ujë alkalik në baza të përhershme, konsultohuni me mjekun tuaj.

SHTOJINI JETËS SUAJ SHIJE DHE REHATI ME P’URE ALKAFUSE ME POMPË NË MBAJTESE METALIKE

Tiparet kryesore

Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%

Punon pa energji elektrike

Ujë alkaline i pastruar i shijshëm dhe i shëndetshëm (pH > 8.5)

Vetëm 2 shërbime në vit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Një kombinim i proceseve natyrore dhe teknologjive të krijuara nga ne

Ujë i shijshëm alkalik me një nivel të lartë pH

Teknologjia e gjelbër AquaGreen, falë së cilës filtri është bërë ekonomik dhe ekologjik

✓ kursen 20,000 litra ujë në vit*
✓ fishekët do të zgjasin dy herë më shumë* — vetëm 2 shërbime në vit

* krahasuar me filtrat standardë të osmozës së kundërt

Teknologjia e osmozës së kundërt garanton sigurinë e ujit

Uji i pastër dhe freskues i shijshëm në shtëpinë tuaj është i thjeshtë

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT