Search
Close this search box.

Materiali i filtrit Filter-Ag Plus 28.3 l

/5

reviews

Article: FLAGPL

8,000.00 L

Përshkrimi

Materiali i filtrit Filter-Ag Plus 28.3 l

Tiparet kryesore

Pastron në mënyrë efektive ujin nga rëra, ndryshku, llumi

Shpejtësia e filtrimit është 2 herë më e lartë në krahasim me materialin Filter-Ag

Pesha e lehtë e materialit ju lejon të zvogëloni konsumin e ujit për larjen e pasme

Jetë e gjatë shërbimi

Granulat kanë skaje të pabarabarta dhe një sipërfaqe që siguron një sipërfaqe të madhe filtrimi

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Filter-Ag Plus është një mineral natyral që ka një sërë avantazhesh unike ndaj materialeve tradicionale të rërës dhe filtrave të përzier që përdoren për të hequr lëndët e ngurta pezull.

PËRPARËSITË KRYESORE
një rritje në thellësinë e shtresës së filtrit çon në një përmirësim të cilësisë së ujit të pastruar
kapaciteti i lartë ju lejon të rrisni kohëzgjatjen e ciklit të filtrit me një kursim të konsiderueshëm të ujit për nevojat tuaja
produktiviteti i lartë specifik i materialit ju lejon të zvogëloni kostot kapitale dhe hapësirën për vendosjen e pajisjeve
Zëvendësimi i materialeve të përziera me material Filter-Ag lejon rritjen e kapacitetit të filtrit me 100%
Filter-Ag Plus është një material natyral, miqësor ndaj mjedisit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT