Search
Close this search box.

Material filtri ECOMIX P 25 l

/5

reviews

Article: ECOMIXP25

Out of stock

Përshkrimi

Material filtri ECOMIX P 25 l

Karakteristikat kryesore

– Lëkurë e shëndetshme pa tharje
Zbut ujin, zvogëlon përmbajtjen e hekurit dhe manganit
– Pajisjet shtëpiake pa smërç dhe pllaka e pajisje sanitare pa instalime elektrike të bardha
Përqendrimi i ulët i joneve që formojnë precipitat
– Zgjidhja e problemit të ujit të cilësisë së dobët për një kohë të gjatë
3 vjet funksionim efektiv i materialit filtrues
– Kursimi i hapësirës
Zgjidhje për 5 problemet e ujit në një filtër

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT