Search
Close this search box.

Material filtri ECOMIX C 12 l

2/5

reviews

Article: ECOMIXC12

13,560.00 L

Out of stock

Out of stock

Përshkrimi

Material filtri ECOMIX C 12 l

Karakteristikat kryesore

– Uji blu në banjë, lëkurë e shëndetshme pa tharje
Zbut ujin, zvogëlon përmbajtjen e hekurit dhe manganit
– Pajisje shtëpiake pa smërç, pllaka dhe pajisje sanitare pa instalime elektrike të bardha
Përqendrimi i ulët i joneve që formojnë precipitat
– Zgjidhja e problemit të ujit të cilësisë së dobët për një kohë të gjatë
5 vjet funksionim efikas të materialit filtrues
– Kursimi i hapësirës
Zgjidhje për 5 problemet e ujit në një filtër
– Besimi në cilësinë e ujit në shtëpi
Materiali i filtrit përshtatet me ndryshimet sezonale në përbërjen e ujit në hyrje

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT