Search
Close this search box.

Material filtri ECOMIX A 25 l

2/5

reviews

Article: ECOMIXA25

24,750.00 L

Përshkrimi

Material filtri ECOMIX A 25 l

Karakteristikat kryesore:

– Ujë i pastër në banjë, lëkurë e shëndetshme pa tharje
Zbut ujin, zvogëlon sasinë e hekurit, manganit
– Pajisjet shtëpiake pa smërç dhe pllaka e pajisje  sanitare pa instalime elektrike të bardha
Përqendrimi i ulët i joneve që formojnë precipitat
– Zgjidhja e problemit të ujit të cilësisë së dobët për një kohë të gjatë
5 vjet funksionim efikas të materialit filtrues
– Kursimi i hapësirës
Zgjidhje për 5 problemet e ujit në një filtër

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT