Search
Close this search box.

Kripë tabletë Ecosoft 25 kg

/5

reviews

1,600.00 L

Përshkrimi

Kripë tabletash 25 kg

Karakteristikat kryesore

Kripë industriale në formën e tabletave, e presuar dhe e paketuar ne paketime 25 KG .

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT