Search
Close this search box.

Kartuç polipropileni 2,5″x10″ 5 µm CPV25105ECO

3/5

reviews

Article: CPV25105ECO

440.00 L

Përshkrimi

Kartuç i polipropilenit me shkumë Ecosoft 2,5″x10″ 5 µm (CPV25105ECO)

Karakteristikat kryesore

 

– Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakeve, sanitare, tuba, filtri kryesor
Pastron ujin nga papastërtitë mekanike – rërë, baltë, papastërti, ndryshk

 

– Karakteristikat e qëndrueshme të mbajtjes së grimcave
Për prodhim përdoret polipropileni evropian

 

– Zëvendësimi i kartuçit  – çdo 3-6 muaj
Burimi 10,000 litra

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT