Search
Close this search box.

Kartuç polipropileni 2,5″x10″ 20 μm CPV251020ECO

5/5

reviews

Article: CPV251020ECO

440.00 L

Përshkrimi

Kartuç polipropileni me shkumë Ecosoft 2,5″x10″ 20 μm (CPV251020ECO)

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

– Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakeve, sanitare, tuba, filtri kryesor
Pastron ujin nga papastërtitë mekanike – rërë, baltë, papastërti, ndryshk
– Karakteristikat e qëndrueshme të mbajtjes së grimcave
Për prodhim përdoret polipropileni evropian
– Zëvendësimi i kartuçit – çdo 3-6 muaj
Burimi 10,000 litra

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT