Search
Close this search box.

Kartuce Polipropileni 4.5X20 20 Mic Ecosoft 4,5″x20″ 20 µm (CPV452020ECO)

4/5

reviews

Article: CPV452020ECO

3,710.00 L

Përshkrimi

Kartuç i polipropilenit me shkumë Ecosoft 4,5″x20″ 20 µm (CPV452020ECO)

Tiparet kryesore

Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakeve, sanitare, tuba, filtri kryesor

Pastron ujin nga papastërtitë mekanike - rërë, baltë, papastërti, ndryshk

Karakteristikat e qëndrueshme të mbajtjes së grimcave

Burimi 80,000 litra

I përshtatshëm për një familje të madhe

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

PËRPARËSITË KRYESORE
Burimi 80,000 litra
Efikasitet i lartë pastrimi
Karakteristikat e qëndrueshme për ruajtjen e ndotjes
Polipropileni evropian
Madhësia standarde e fishekut

Filtri Ecosoft 4,5″x20″ 20 mikron i bërë nga polipropileni i shkumëzuar është projektuar për pastrimin e ujit nga ndryshku, rëra dhe llumi.

Siguron mbrojtjen e hidraulikës dhe tubacioneve nga dëmtimi.
Një familje deri në 7 persona që jetojnë në një apartament ose shtëpi me 1-2 banja. Filtri është i instaluar në një balonë të tipit BB20

Filtri është një cilindër poroz i bërë nga polipropileni i shkumëzuar.

Shkalla e kërkuar e forcës mekanike arrihet pa përdorimin e një bërthame duke sinterizuar fibrat në një strukturë të ngurtë.

Gjatë filtrimit, grimcat e papastërtisë mbahen në fibrat e filtrit dhe përdoruesi i furnizohet me ujë të pastër.

Filtri i pastrimit mekanik Ecosoft 4,5″x20″ është i përshtatshëm vetëm për pastrim me ujë të ftohtë.

Filtri nuk është projektuar për të trajtuar ujin me ndotje mikrobiologjike pa dezinfektimin e duhur para ose pas fishekut.

Burimi i filtri varet nga cilësia e ujit.

Mos e tejkaloni shpejtësinë e rekomanduar të filtrimit, kjo mund të shkaktojë përkeqësim të cilësisë së pastrimit të ujit.

Për të marrë vazhdimisht ujë të pastër, ju rekomandojmë ta ndërroni fishekun një herë në 6 muaj.

Pas instalimit të fishekut të ri, derdhni të paktën 10 litra ujë të filtruar në kullues.

Për të marrë ujë të pastër, ne rekomandojmë ndryshimin e fishekut një herë në 3 muaj , pavarësisht nga vëllimi i ujit të kaluar nëpër të.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT