Search
Close this search box.

Kartuç për heqjen e hekurit Ecosoft 4.5″x20″ (CRVF4520ECO)

4/5

reviews

Article: CRVF4520ECO

9,000.00 L

Përshkrimi

Kartuç për heqjen e hekurit Ecosoft 4.5″x20″ (CRVF4520ECO)

 

Tiparet kryesore

Ujë i pastër pa erë hekuri

Filtri zvogëlon përmbajtjen e hekurit në ujë

Materiali i filtrit është plastikë e pastër evropiane e cilësisë ushqimore

Burimi 10,000 litra

Ndërrimi një herë në 3-6 muaj

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Ujë i pastër pa erë hekuri
Kapaciteti para nderrimit eshte 10,000 litra
Vetitë operative të pandryshuara gjatë gjithë burimit
Materiali i trupit është plastikë e pastër ushqimore
I përshtatshëm për filtra të prodhuesve të tjerë

Brenda filtrit të heqjes së hekurit Ecosoft 4,5″x20″ ndodhet një përzierje e materialit thithës katalitik, karbonit aktiv me cilësi të lartë dhe një korrigjues pH.

Filtri redukton përmbajtjen e hekurit dhe përbërjeve të tij në ujin e rubinetit dhe ujin e pusit, si dhe zvogëlon përqendrimin e produkteve të naftës, pesticideve, korrigjon ngjyrën dhe erën e ujit.

Trupi i filtrit është bërë nga plastika e pastër evropiane e cilësisë ushqimore.

Kartuci është i përshtatshëm për filtra të prodhuesve të tjerë me një madhësi standarde standarde prej 4.5″x20″.

Filtri është i instaluar në balona të tipit BB20 . I përshtatshëm për ujë çezme dhe ujë pusi me përmbajtje hekuri deri në 1 mg/l.

Gjatë filtrimit, uji kalon përmes materialit brenda filtrit, gjë që redukton përmbajtjen e hekurit dhe papastërtive të tij. Filtri gjithashtu zvogëlon përqendrimin e produkteve të naftës, pesticideve, korrigjon ngjyrën dhe erën e ujit.

Filtri është i përshtatshëm për pastrimin e mëtejshëm vetëm të ujit të ftohtë nga një ujësjellës ose një pus, përmbajtja e hekurit të të cilit është deri në 1 mg/l.

Burimi i filtrit varet nga cilësia e ujit të furnizuar me të, kështu që mund të ndryshojë nga vlerat e dhëna.

Mos e tejkaloni shpejtësinë e rekomanduar të filtrimit, kjo mund të shkaktojë përkeqësim të cilësisë së pastrimit të ujit.

Para fillimit të përdorimit, filtri duhet të mbushet me ujë të ftohtë dhe të mbahet për të paktën 8 orë.

Pas instalimit të fishekut të ri, derdhni të paktën 10 litra ujë të filtruar në kullues.

Për të marrë ujë të pastër, ne rekomandojmë ndryshimin e filtrit një herë në 3 muaj , pavarësisht nga vëllimi i ujit të kaluar nëpër të.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT