Search
Close this search box.

Kartuç për heqjen e hekurit Ecosoft 2.5″x10″ (CRVF2510ECO)

3/5

reviews

Article: CRVF2510ECO

Përshkrimi

Kartuç për heqjen e hekurit Ecosoft 2.5″x10″ (CRVF2510ECO)

Tiparet kryesore

Ujë i pastër pa erë hekuri

Filtri zvogëlon përmbajtjen e hekurit në ujë

Materiali i trupit është plastikë e pastër evropiane e cilësisë ushqimore

Burimi 2500 litra

Ndërrimi një herë në 3-6 muaj

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT