Search
Close this search box.

Kartuç me karbon aktiv granular Ecosoft 4,5″x20″ (CHV4520ECO)

/5

reviews

Article: CHV4520ECO

7,400.00 L

Përshkrimi

Kartuç me karbon aktiv të grimcuar Ecosoft 4,5″x20″ (CHV4520ECO)

 

Tiparet kryesore

Ujë i pastër pa erëra të jashtme

Qymyri i grimcuar largon klorin, papastërtitë organoklorinike, korrigjon ngjyrën dhe erën e ujit

Materiali i trupit është plastikë e pastër evropiane e cilësisë ushqimore

Ndërrimi një herë në 3-6 muaj

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Ujë i pastër pa erëra të jashtme
Qymyri i grimcuar largon klorin, papastërtitë organoklorinike, korrigjon ngjyrën dhe erën e ujit
Materiali i trupit është plastikë e pastër evropiane e cilësisë ushqimore
Ndërrimi një herë në 3-6 muaj
Burimi i rritur i klorit është 60,000 litra

Brenda fishekut është 100% karboni aktiv i grimcuar me cilësi të lartë nga lëvozhga e kokosit.
Fisheku largon klorin dhe komponimet organoklorinike nga uji, zvogëlon përqendrimin e metaleve të rënda dhe me ngjyra, si dhe fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Korrigjon ngjyrën dhe aromën e ujit.

Fisheku me karbon aktiv të grimcuar Ecosoft 4.5″x20″ ka një burim klori të rritur – 60,000 litra.
I përshtatshëm për filtra të prodhuesve të tjerë me madhësi standarde 4.5″x20″.

PËRDORUESIT
Një familje deri në 7 persona që jetojnë në një shtëpi ose apartament. Fisheku është i instaluar në një balonë të tipit BB20 .

PËRPARËSITË KRYESORE
Ujë i pastër, pa erë – 100% karbon i grimcuar nga lëvozhgat e kokosit në fishek
Burimi i rritur është 60,000 litra
Largon klorin, papastërtitë organike, korrigjon ngjyrën dhe aromën e ujit
Materiali i trupit është plastikë e pastër evropiane e cilësisë ushqimore
I përshtatshëm për filtra me osmozë të kundërt të prodhuesve të tjerë
ÇFARË DO TË NDRYSHOJË ME PAMJEN E FILTRIT?
Nëse fishekët zëvendësohen me kohë, uji pas filtrit do të jetë transparent dhe aroma e pakëndshme e klorit do të zhduket.

Filtri përbëhet nga një trup cilindrik, brenda të cilit ka një material filtri – karboni i aktivizuar nga lëvozhgat e kokosit.

Gjatë funksionimit të filtrit, uji kalon përmes materialit të filtrit, i cili thith klorin dhe papastërtitë klor organike, zvogëlon përqendrimin e metaleve të rënda dhe me ngjyra, si dhe fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Korrigjon ngjyrën dhe aromën e ujit.

Filtri është i përshtatshëm për pastrimin e mëtejshëm vetëm të ujit të ftohtë të rubinetit ose ujit të pusit.

Burimi i filtrit varet nga cilësia e ujit të furnizuar me të dhe mund të ndryshojë nga vlerat e dhëna.

Mos e tejkaloni shpejtësinë e rekomanduar të filtrimit, kjo mund të shkaktojë përkeqësim të cilësisë së pastrimit të ujit.

Para përdorimit, filtri duhet të zhytet në ujë të ftohtë dhe të mbahet për të paktën 8 orë.

Pas instalimit të fishekut të ri, derdhni të paktën 10 litra ujë të filtruar në kullues.

Për të marrë ujë të pastër, rekomandojmë ndërrimin e fishekëve një herë në 3 muaj , pavarësisht nga vëllimi i ujit të filtruar.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT