Search
Close this search box.

Kartuç i karbonit aktiv të kompresuar Ecosoft CTO10 4.5″x10″ (CHVCB4510ECO)

5/5

reviews

Article: CHVCB4510ECO

4,810.00 L

Përshkrimi

Kartuç i karbonit aktiv të kompresuar Ecosoft CTO10 4.5″x10″ (CHVCB4510ECO)

Karboni i aktivizuar i shtypur nga lëvozhgat e kokosit përdoret si material filtri.

Fisheku largon klorin dhe komponimet organoklorinike nga uji, zvogëlon përqendrimin e metaleve të rënda dhe me ngjyra, si dhe fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Korrigjon ngjyrën dhe aromën e ujit. Për shkak të strukturës së tij të ngjeshur, ai ruan papastërtitë mekanike deri në 10 μm në madhësi.

Fisheku i karbonit të ngjeshur 4,5″x10″ Ecosoft ka një burim të ndershëm klori prej 25,000 litrash.

Tiparet kryesore

Ujë i pastër pa erëra të jashtme

Largon klorin, papastërtitë organike, korrigjon ngjyrën dhe aromën e ujit

Materiali i trupit është plastikë e pastër evropiane e cilësisë ushqimore

I përshtatshëm për filtra me osmozë të kundërt të prodhuesve të tjerë

Ndërrimi një herë në 3-6 muaj

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Ujë i pastër pa erëra të jashtme
Qymyri i shtypur nga lëvozhgat e kokosit largon klorin, papastërtitë organike dhe grimcat mekanike nga uji
Pastrim efektiv i ujit gjatë gjithë jetës së shërbimit
Struktura uniforme – filtrim në të gjithë sipërfaqen e fishekut
Ndërrimi një herë në 3-6 muaj
Burimi i sinqertë – 25,000 litra

Karboni i aktivizuar i shtypur nga lëvozhgat e kokosit përdoret si material filtri.

Fisheku largon klorin dhe komponimet organoklorinike nga uji, zvogëlon përqendrimin e metaleve të rënda dhe me ngjyra, si dhe fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Korrigjon ngjyrën dhe aromën e ujit. Për shkak të strukturës së tij të ngjeshur, ai ruan papastërtitë mekanike deri në 10 μm në madhësi.

Fisheku i karbonit të ngjeshur 4,5″x10″ Ecosoft ka një burim të ndershëm klori prej 25,000 litrash.

PËRPARËSITË KRYESORE
Ujë i pastër, pa erë – fisheku përmban qymyr të ngjeshur nga lëvozhgat e kokosit
Një burim i ndershëm prej 25,000 litrash
Homogjeniteti i strukturës – filtrimi në të gjithë sipërfaqen e fishekut
Largon klorin, papastërtitë organike, korrigjon ngjyrën dhe erën e ujit dhe gjithashtu bllokon grimcat mekanike
Madhësia standarde e fishekut — e përshtatshme për filtra nga prodhues të tjerë
PËRDORUESIT
Një familje deri në 5 persona që jetojnë në një apartament ose shtëpi. Fisheku është i instaluar në një llambë të tipit BB10 .

ÇFARË DO TË NDRYSHOJË ME PAMJEN E FILTRIT?
Uji i rubinetit do të largojë aromat e pakëndshme.
Uji nga rubineti do të bëhet transparent – pa rërë, ndryshk dhe papastërti të tjera mekanike.

Fisheku përbëhet nga një briket cilindrik qymyri i ngjeshur. Qymyri nga lëvozhgat e kokosit përdoret për prodhim.

Gjatë filtrimit, uji kalon përmes një shtrese karboni aktiv të kompresuar, i cili thith klorin dhe komponimet organoklorike, zvogëlon përqendrimin e metaleve të rënda dhe me ngjyra, si dhe fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Ngjyra dhe aroma e ujit korrigjohet.

Për shkak të formës së tij të ngjeshur, fisheku gjithashtu bllokon papastërtitë mekanike deri në 10 μm në madhësi.

Fisheku është i përshtatshëm vetëm për pastrim të mëtejshëm të ujit të ftohtë.

Burimi i fishekut varet nga cilësia e ujit të furnizuar me të, kështu që mund të ndryshojë nga të dhënat e dhëna.

Mos e tejkaloni shpejtësinë e filtrimit, pasi kjo mund të shkaktojë përkeqësim të cilësisë së pastrimit të ujit.

Pas instalimit të fishekut të ri, derdhni të paktën 10 litra ujë të filtruar në kullues.

Për të marrë ujë të pijshëm të pastër me cilësi absolute, rekomandohet ndërrimi i fishekut një herë në 3 muaj , pavarësisht nga vëllimi i ujit të kaluar nëpër të.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT