Search
Close this search box.

Kartuce Polipropileni 4.5X20 20-5 Mic BB20 (CPV4520205ECO)

4/5

reviews

Article: CPV4520205ECO

4,400.00 L

Përshkrimi

Kartuç gradient i polipropilenit me shkumë Ecosoft BB20 (CPV4520205ECO)

Tiparet kryesore

Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakeve, sanitare, tuba, filtri kryesor

Pastron ujin nga papastërtitë mekanike - rërë, baltë, papastërti, ndryshk

Kapaciteti i papastërtisë është 25% më i lartë në krahasim me fishekët standardë të polipropilenit

Burimi 300,000 litra

I përshtatshëm për një familje të madhe

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Burimi deri në 300,000 litra
Kapaciteti i burimeve dhe baltës është 3 herë më i lartë, krahasuar me fishekët standardë të polipropilenit
Humbjet e presionit të ulët
Punon në mënyrë efektive edhe me pikat e turbullt
Kursen hapësirë ​​- mund të instaloni një filtër në vend të disa me fishekë standardë

Filtri është krijuar për të pastruar ujin nga papastërtitë mekanike – rërë, baltë, papastërti, ndryshk.

Siguron mbrojtjen e hidraulikës dhe tubacioneve nga dëmtimi.
Shtresa e jashtme e pastrimit paraprak ruan grimca më të mëdha të papastërtive. Kjo ndihmon në uljen e ngarkesës në shtresën e brendshme, e cila bllokon grimcat më të vogla të papastërtive mekanike.

Kjo strukturë i lejon fishekut të pastrojë në mënyrë efektive ujin me një shkallë më të lartë filtrimi me një rënie më të vogël presioni.

Filtri është një cilindër poroz i bërë nga polipropileni i shkumëzuar.

Shkalla e kërkuar e forcës mekanike arrihet pa përdorimin e një bërthame duke sinterizuar fibrat në një strukturë të ngurtë.

Gjatë filtrimit, grimcat e papastërtisë mbahen në fibrat e filtrit dhe përdoruesi i furnizohet me ujë të pastër.

Filtri i pastrimit mekanik Ecosoft BB20 është i përshtatshëm vetëm për pastrimin e ujit të ftohtë.

Filtri nuk është projektuar për të trajtuar ujin me ndotje mikrobiologjike pa dezinfektimin e duhur para ose pas fishekut.

Burimi i filtrit varet nga cilësia e ujit.

Mos e tejkaloni shpejtësinë e rekomanduar të filtrimit, kjo mund të shkaktojë përkeqësim të cilësisë së pastrimit të ujit.

Për të marrë vazhdimisht ujë të pastër, ju rekomandojmë ta ndërroni fishekun një herë në 6 muaj.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT