Search
Close this search box.

Kartuce polipropileni me 2 gradiente Ecosoft 2.5″×10″ (CPV2510205ECO)

3/5

reviews

Article: CPV2510205ECO

440.00 L

Përshkrimi

Kartuç gradient i polipropilenit Ecosoft 2,5″x10″ (CPV2510205ECO)

Tiparet kryesore

Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakeve, sanitare, tuba, filtri kryesor

Pastron ujin nga papastërtitë mekanike - rërë, baltë, papastërti, ndryshk

Kapaciteti i papastërtisë është 3 herë më i lartë në krahasim me filtrat standardë të polipropilenit

Burimi 30,000 litra

Kursen hapësirë ​​- mund të instaloni një filtër në vend të disa me filtrave standardë

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

PËRPARËSITË KRYESORE
Burimi 30,000 litra
Kapaciteti i burimeve dhe baltës është 3 herë më i lartë, krahasuar me fishekët standardë të polipropilenit
Humbjet e presionit të ulët
Punon në mënyrë efektive edhe me pikat e turbullt
Kursen hapësirë ​​- mund të instaloni një filtër në vend të disa me fishekë standardë

GJËJA KRYESORE ËSHTË NË LIDHJE ME FISHEKUN
Fisheku është krijuar për të pastruar ujin nga papastërtitë mekanike – rërë, baltë, papastërti, ndryshk.

Siguron mbrojtjen e hidraulikës dhe tubacioneve nga dëmtimi.
Shtresa e jashtme e pastrimit paraprak ruan grimca më të mëdha të papastërtive. Kjo ndihmon në uljen e ngarkesës në shtresën e brendshme, e cila bllokon grimcat më të vogla të papastërtive mekanike.

Kjo strukturë i lejon fishekut të pastrojë në mënyrë efektive ujin me një shkallë më të lartë filtrimi me një rënie më të vogël presioni.

Filtri është një cilindër poroz i bërë nga polipropileni i shkumëzuar.

Shkalla e kërkuar e forcës mekanike arrihet pa përdorimin e një bërthame duke sinterizuar fibrat në një strukturë të ngurtë.

Gjatë filtrimit, grimcat e papastërtisë mbahen në fibrat e fishekut dhe përdoruesi i furnizohet me ujë të pastër.

Filtri i pastrimit mekanik Ecosoft 2.5″x10″ është i përshtatshëm vetëm për pastrimin e ujit të ftohtë.

Filtri nuk është projektuar për të trajtuar ujin me ndotje mikrobiologjike pa dezinfektimin e duhur para ose pas filtrit

Burimi i filtrit varet nga cilësia e ujit.

Mos e tejkaloni shpejtësinë e rekomanduar të filtrimit, kjo mund të shkaktojë përkeqësim të cilësisë së pastrimit të ujit.

Për të marrë vazhdimisht ujë të pastër, ju rekomandojmë ta ndërroni filtrin një herë në 6 muaj.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT