Search
Close this search box.

KANË NEMO 3L FMVNEMOBECO

4/5

reviews

Article: FMVNEMOBECO

1,100.00 L

Përshkrimi

Kane filtri NEMO blu 3 l

Filtri i kanës NEMO është një zgjidhje kompakte dhe e thjeshtë për pastrimin e ujit në një apartament. Kana nuk kërkon lidhje, dhe është gjithashtu e lehtë për t’u mirëmbajtur. Thjesht derdhni ujë të pastër në gotë dhe rimbushni filtrin për të pastruar pjesën tjetër.

NEMO është një filtër jashtëzakonisht kompakt, dhe gjithashtu pastron në mënyrë perfekte ujin.

SI E PASTRON UJIN?

Uji i pastër i pijshëm ndihmon për të qenë të shëndetshëm, për të ecur drejt qëllimit çdo ditë.

NEMO e bën ujin e rubinetit të pijshëm. Uji i butë dhe i shëndetshëm është tani më pranë jush.

Kana e filtrit NEMO përbëhet nga një trup, një mbajtëse uji me një strehë për një kartuç të zëvendësueshëm dhe një kapak. Uji nga rubineti derdhet në mbajtesen e ujit, kalon përmes kartucit, duke e mbushur enën me ujë të pijshëm të pastër.

Filtri pastron ujin nga papastërtitë e vogla që vijnë nga tubat, largon erën e klorit, përmirëson shijen, ngjyrën dhe erën.

Tiparet kryesore

Uji i rubinetit është i butë dhe nuk mban erë klori

7 gota nga sasia ditore e ujit

Plastikë pa BPA

Zëvendësim i lehtë dhe i thatë i fishekut

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT