Search
Close this search box.

TRAJTUES UJI FK1252CIMIXC

5/5

reviews

Article: FK1252CIMIXC

190,000.00 L

Përshkrimi

TRAJTUES UJI FK1252CIMIXC

Filtri Ecosoft FK1252CIMIXC pastron ujin për nevojat shtëpiake. Filtri në të njëjtën kohë zbut ujin, zvogëlon përmbajtjen e hekurit, papastërtive organike, amoniumit dhe manganit. Sistemi mund të instalohet në një vilë, apartament ose të përdoret për pastrimin e ujit komercial.

 

 

Tiparet kryesore

Largon hekurin dhe zbut ujin

Produktiviteti 1.8 m³/h

I pershtatshem per nje apartament me 2 tualete

Mirëmbajtje e thjeshtë

5 vjet funksionim efikas të materialit filtrues

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

PËRPARËSITË KRYESORE

  • Garantohet për të hequr ngjyrën e verdhë të ujit
  • Funksionim i besueshëm dhe efektiv i materialit të filtrit për 5 vjet (me përdorim të saktë)
  • Konsumi ekonomik i kripës për rigjenerim

KARAKTERISTIKAT E MODELIT

Filtri kompleks i pastrimit ju lejon të kurseni ndjeshëm në blerjen dhe mirëmbajtjen e një sistemi të pastrimit të ujit në shtëpi. Një filtër Ecosoft FK1252CEMIXC mund të zëvendësojë disa sisteme të specializuara pastrimi. Përveç kësaj, funksionon automatikisht dhe mirëmbajtja e tij konsiston vetëm në mbushjen në kohë të kripës së tabletës.

 

KARAKTERISTIKAT E DIZAJNIT DHE FUNKSIONIMIT TË FILTRIT

Sistemi përbëhet nga dy module kryesore – një cilindër me material filtri dhe një rezervuar për tretjen e kripës. Cilindri (kolona) është bërë nga një material i përbërë polimer që është rezistent ndaj korrozionit. Brenda ka 50 litra përzierje filtri Ecomix C , e cila përbëhet nga disa përbërës.

Çdo përbërës i përzierjes së filtrit është krijuar për të neutralizuar ose mbajtur një lloj të caktuar papastërtish. Falë kësaj, filtrimi kompleks i ujit bëhet në një fazë. Uji i pastruar nga një filtër i tillë ka tregues të mirë organoleptikë dhe është i përshtatshëm për çdo nevojë shtëpiake. Një ujë i tillë është i sigurt për lëkurën dhe flokët, dhe gjithashtu nuk shkakton formimin e shkallës në elementët e ngrohjes të pajisjeve shtëpiake.

Filtri pastrues kompleks Ecosoft FK1252CEMIXC përdoret në vilat me 3 banja. Uji i pastruar është i mjaftueshëm për nevojat shtëpiake të një familjeje prej 4-5 personash. Produktiviteti i filtrit është nga 1.8 në 2.2 m 3  në orë. Filtri është i përshtatshëm për pastrimin e ujit të rubinetit dhe ujit të pusit.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT