Search
Close this search box.

Filtri shumëfunksional me dy faza Ecosoft AquaPoint

3/5

reviews

Article: FPV24520SECOSTD

Përshkrimi

Filtri shumëfunksional me dy faza Ecosoft AquaPoint

I LEHTË PËR INSTALIM NË SHTËPI

Lidhja e saj nuk do të ndërhyjë në riparim, muret do të mbeten të paprekura. Thjesht vendoseni filtrin në një vend të përshtatshëm për ju, madje mund ta varni në mur. 

ZGJIDHNI PROBLEMIN TUAJ ME UJIN

Me filtrin shumëfunksional me dy faza AquaPoint Standard, ju keni 6 zgjidhje të qarta për probleme të ndryshme të ujit. Kartucët nuk përfshihen në kompletin e filtrit, pasi i zgjidhni vetë për ujin tuaj. Merrni kartucët dhe shijoni jetën në shtëpinë tuaj pa ndonjë shqetësim shtesë.

Filtri shumëfunksional me dy faza Ecosoft AquaPoint është i përshtatshëm për filtrimin e ujit të rubinetit dhe ujit të pusit.

Për të filluar përdorimin e tij, duhet të analizoni ujin tuaj dhe të zgjidhni kartucët e duhur. Ne kemi përgatitur 6 zgjidhje për ndotjen më të zakonshme të ujit.

Tiparet kryesore

Lidhja serike ose paralele

Lidhje e përshtatshme e një sistemi kompleks pastrimi

Mund të instalohet në dysheme ose të varet në mur

Përshtatet lehtësisht për të hequr papastërtitë e ndryshme nga uji

6 opsione për pastrimin e ujit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT