Search
Close this search box.

Filtri për zbutjen e ujit Ecosoft FU1252CI

3/5

reviews

Article: FU1252CI

156,000.00 L

Përshkrimi

Filtri për zbutjen e ujit Ecosoft FU1252CI

 

 

Tiparet kryesore

Heq fortësinë e ujit

Produktiviteti 2,9 m³/h

E pershtatshme per nje apartament me 3 tualete

Lloji valvul SI me gjuhën angleze të integruar

5 vjet funksionim efikas të materialit filtrues

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

E pershtatshme per nje shtepi me 3 tualete
3 metra kub ujë të pastër në orë
Ujë i këndshëm dhe i butë në çdo rubinet
Normalizon nivelin e fortësisë
Përqendrimi i ulët i joneve që formojnë një precipitat
Lëkurë e butë dhe flokë të shëndetshëm
Irritimi i lëkurës dhe tharja e flokëve do të zhduken
Mirëmbajtje e thjeshtë
Pjesëmarrja minimale e përdoruesit në mirëmbajtjen e filtrit – derdhja periodike e kripës në rezervuar

Filtri FU1252CI është projektuar për të reduktuar fortësinë e ujit të brendshëm. E pershtatshme per nje shtepi me 3 tualete. Do të ketë ujë të mjaftueshëm për nevojat e përditshme shtëpiake të një familjeje deri në 5 persona.

Filtri përbëhet nga një strehë, e cila është e mbushur me material filtri, një valvul kontrolli shumëfunksional dhe një rezervuar kripe për rigjenerim.

Një valvul kontrolli unik i zhvilluar nga Clack Corporation (SHBA) do të sigurojë funksionimin automatik të filtrit.

REZULTATET E PËRDORIMIT
Flokë dhe lëkurë të shëndetshme
Hidraulika dhe enët do të shkëlqejnë
Kursime në pluhur larës dhe detergjentë – deri në 50%
Kursime deri në 30% të energjisë elektrike
Jetë më e gjatë shërbimi e pajisjeve shtëpiake

Filtri për zbutjen e ujit funksionon automatikisht. Në mënyrë efektive zbut ujin dhe kontrollon në mënyrë të pavarur të gjitha proceset e punës. Kur burimi i materialit të filtrit shterohet, sistemi aktivizon automatikisht mënyrën e rigjenerimit, për më tepër, vetëm në një kohë kur konsumi i ujit është minimal. Përveç kësaj, zbutësi kujton intensitetin e përdorimit të ujit në periudha të ndryshme të ditës dhe përshtatet në mënyrë që uji i pastër të mos mbarojë gjatë konsumit maksimal – për shembull, gjatë fundjavave.

Filtri është i lidhur me tubin e furnizimit me ujë të ftohtë. Pas pastrimit paraprak mekanik, uji hyn në kabinën e filtrit, i cili përmban rrëshirë jon-këmbyese. Kripërat e fortësisë nga uji mbahen në rrëshirë, dhe uji i pastër i furnizohet përdoruesit përmes tubit qendror të kafazit.

Pasi burimi i rrëshirës është shteruar, kur nuk mund të mbajë më jonet e fortësisë, valvula e kontrollit e kalon filtrin në modalitetin e rigjenerimit.

Falë përdorimit të një valvule shumëfunksionale, filtri nuk ka nevojë për vëmendje të vazhdueshme. E vetmja detyrë e rëndësishme e përdoruesit gjatë mirëmbajtjes është mbushja në kohë e kripës. Kjo garanton rigjenerim efektiv të materialit të filtrit, burime dhe cilësi të vazhdueshme të ujit.

Në rast të ndonjë problemi, valvula do të informojë me një mesazh me tekst në ekran dhe do të tregojë kontaktet e qendrës së shërbimit.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT