Search
Close this search box.

Filtri për zbutjen e ujit Ecosoft FU1054CI

/5

reviews

144,000.00 L

Përshkrimi

Filtri për zbutjen e ujit Ecosoft FU1054CI

Filtri FU1054CI  është projektuar për të reduktuar fortësinë e ujit të brendshëm. E pershtatshme per nje shtepi me 2 tualete. Do të ketë ujë të mjaftueshëm për nevojat e përditshme shtëpiake të një familjeje prej 3-4 personash.

Filtri përbëhet nga një strehë, e cila është e mbushur me material filtri, një valvul kontrolli shumëfunksional dhe një rezervuar kripe për rigjenerim.

Një valvul kontrolli unik i zhvilluar nga Clack Corporation (SHBA) do të sigurojë funksionimin automatik të filtrit.

PËRPARËSITË KRYESORE

  • Filtri është automatik dhe i heshtur
  • Ujë i pastër dhe i butë në çdo rubinet
  • Funksionim i besueshëm dhe efektiv i materialit të filtrit për 5 vjet (me përdorim të saktë)
  • Konsumi ekonomik i kripës së tabletave

REZULTATET E PËRDORIMIT

  • Flokë dhe lëkurë të shëndetshme
  • Rubineteria dhe enët do të shkëlqejnë
  • Kursime në pluhur larës dhe detergjentë – deri në 50%
  • Kursime deri në 30% të energjisë elektrike
  • Jetë më e gjatë shërbimi e pajisjeve shtëpiake

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT