Search
Close this search box.

Filtri karboni Ecosoft për sistemin RO (CHV2010ECOPKG)

/5

reviews

1,160.00 L

Përshkrimi

Filtri karboni Ecosoft për sistemin RO (CHV2010ECOPKG)

PËRPARËSITË KRYESORE

 • Ujë i shijshëm – në një post-filtër qymyr druri nga lëvozhgat e kokosit
 • Instalim i lehtë – pajisje me shtypje
 • Materiali i trupit është plastika primare e prodhuar në BE
 • Çdo post-filtër testohet për ngushtësi
 • I përshtatshëm për filtra me osmozë të kundërt të prodhuesve të tjerë

GJËJA KRYESORE ËSHTË NË LIDHJE ME FILTRIN

 • Post-filtri i karbonit Ecosoft është projektuar për pastrimin përfundimtar të ujit.
 • Instalohet në fazën përfundimtare në filtrat e osmozës së kundërt në shtëpi.
 • Brenda, karboni i aktivizuar me cilësi të lartë nga lëvozhgat e kokosit korrigjon shijen dhe aromën e ujit të pastruar, i jep atij një shije të ëmbël.

ÇFARË DO TË NDRYSHOJË ME PAMJEN E FILTRIT?

 • Me një zëvendësim në kohë të postfiltrit të karbonit, uji pas filtrit të osmozës së kundërt do të jetë jo vetëm i sigurt, por edhe i shijshëm
 • Mungesa e erës dhe shijes së pakëndshme në ujin e pastruar
 • Uji i pastruar do të marrë një shije të ëmbël

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT