Search
Close this search box.

Gote transparente sediment 1/2″ (FPV12ECO)

4/5

reviews

Article: FPV12ECO

2,200.00 L

Out of stock

Out of stock

Përshkrimi

Gote transparente sediment 1/2″ (FPV12ECO)

Filtri mekanik i pastrimit Ecosoft 1/2″ është projektuar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake.

Tiparet kryesore

Ujë i pastër për nevojat e përditshme të shtëpisë në apartament

Ujë transparent në banjë, mbrojtje e elektroshtëpiake, sanitare dhe filtri kryesor

I pershtatshem per nje familje me tre persona

Filtri do të "tregojë" vetë për nevojën e zëvendësimit të fishekut

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Hidraulika dhe mbrojtja e tubacioneve
Një çmim i përballueshëm për cilësi të shkëlqyer nga një prodhues ukrainas
Strehimi i filtrit është bërë nga plastika primare e pastër evropiane
Kompaktësia dhe lehtësia e instalimit
Falë kutisë transparente, mund të përcaktoni vizualisht se fisheku duhet të zëvendësohet

Filtri mekanik i pastrimit Ecosoft 1/2″ është projektuar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Pastron në mënyrë efektive ujin e rubinetit ose pusit nga rëra, llumi, ndryshku dhe papastërtitë e tjera mekanike më të mëdha se 5 mikron.
Lidhjet me tubacionin janë bërë prej bronzi.

PËR KË ËSHTË I PËRSHTATSHËM FILTRI?
Filtri është i instaluar në apartamente me 1 banjo. Uji i pastruar është i mjaftueshëm për 3 persona.

ÇFARË DO TË NDRYSHOJË ME PAMJEN E FILTRIT?
Do të kënaqeni duke bërë dush ose banjë me ujë të pastër
Grykat në dush nuk do të bllokohen, ato do të kenë presion të mirë të ujit.
Pajisjet tuaja shtëpiake dhe sanitare do të zgjasin më shumë

Instalimi i filtrit kryhet nga një specialist i kualifikuar.
Për të siguruar funksionimin normal të filtrit, për të parandaluar situatat emergjente që lindin nga rritjet e presionit në tubacion, rekomandojmë përdorimin shtesë të një rregullatori presioni gjatë lidhjes, i cili është montuar në tubacion përpara filtrit.
Filtri është i lidhur me furnizimin me ujë duke përdorur tuba metalikë-plastikë. Mund t’ju nevojiten pajisje ose përshtatës (që nuk përfshihen në kompletin e filtrit).
Filtri përbëhet nga një llambë transparente, brenda së cilës ka një fishek.
Gjatë procesit të filtrimit, uji futet në një fishek që kap papastërtitë. Si rezultat, ju merrni ujë të pastër.

Filtri i pastrimit mekanik Ecosoft është menduar vetëm për pastrim me ujë të ftohtë.

Për të marrë vazhdimisht ujë të pastër, ju rekomandojmë të ndërroni kartucët një herë në 2-6 muaj .
Jetëgjatësia e kartucit varet nga shkalla e ndotjes dhe sasia e ujit të filtruar.

Pasi të ketë mbaruar burimi dhe jeta e shërbimit,kartuci duhet të zëvendësohet me një të ri. Për ta bërë këtë, hiqni llambën duke përdorur një çelës të veçantë të përfshirë në komplet. Më pas tërhiqni kartucin e vjetër, shpëlajeni llambën e filtrit nën ujë të rrjedhshëm dhe futni kartucin e ri. Vidhosni kapakun me kartucin në kapakun e filtrit derisa të ndalojë.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT