Search
Close this search box.

FILTRA VJETOR ECOSOFT PER SISTEMIN RO ME MINERALIZUES

/5

reviews

Article: CPV17POSTMIN50GPD

Përshkrimi

FILTRA VJETOR ECOSOFT PER SISTEMIN RO ME MINERALIZUES

NJË FURNIZIM I PAKUFIZUAR ME UJË TË PASTËR DHE TË SHIJSHËM PËR TË GJITHË VITIN 

Për të ruajtur cilësinë e lartë të ujit, filtri i osmozës së kundërt duhet të ndrrohet rregullisht. Në kushtet e konsumit standard të ujit, kartucet duhet të ndërrohen çdo tre muaj.

Blerja e furnizimit për një vit të fishekëve do t’i sigurojë familjes suaj ujë krejtësisht të pastër. Nuk do të duhet të shqetësoheni për blerjen e fishekëve çdo tre muaj dhe gjithashtu do të kurseni para falë promovimit.

Tiparet kryesore

Zëvendësimi në kohë - ujë gjithmonë i shijshëm

Blerje e menjehershme

Kursen kohe dhe para

Garanci e garantuar nga Ecosoft

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT