Search
Close this search box.

Filtër për të gjithë shtëpinë Ecosoft AquaPoint (FPV24520SECOSTD)

5/5

reviews

Article: FPV24520ECO

39,500.00 L

Përshkrimi

Filtër për të gjithë shtëpinë Ecosoft AquaPoint (FPV24520SECOSTD)

Filtri AquaPoint është ujë i pastër për nevojat e përditshme shtëpiake në shtëpinë tuaj.

Tiparet kryesore

Ujë i pastër për nevojat e përditshme shtëpiake në një shtëpi ose apartament

Bërja e dushit, banjës, larja me ujë të pastër do të jetë e këndshme

Pastrimi do të bëhet më i lehtë

Lidhje e thjeshtë në 60 minuta

Dizajn i menduar deri në detajin e fundit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

LEHTË PËR INSTALIM NË SHTËPI
Lidhja e saj nuk do të ndërhyjë në riparim, muret do të mbeten të paprekura. Thjesht vendoseni filtrin në një vend të përshtatshëm për ju, madje mund ta varni në mur.

ZGJIDHNI PROBLEMIN TUAJ ME UJIN
Me filtrin AquaPoint, ju keni 6 zgjidhje të qarta për problemet e ndryshme të ujit. Kartuvët nuk përfshihen në kompletin e filtrit, pasi i zgjidhni vetë për ujin tuaj. Merrni fishekët dhe shijoni jetën në shtëpinë tuaj pa ndonjë shqetësim shtesë.
Filtri AquaPoint Whole House është i përshtatshëm për filtrimin e ujit të rubinetit dhe ujit të pusit.
Për të filluar përdorimin e tij, duhet të analizoni ujin tuaj dhe të zgjidhni fishekët e duhur. Ne kemi përgatitur 6 zgjidhje për ndotjen më të zakonshme të ujit.

BËJË UJIN EDHE MË MIRË NESËR
Një filtër për pastrim kompleks ose zbutje të ujit mund të lidhet lehtësisht me filtrin AquaPoint.

QASJA E VAZHDUESHME NË UJË TË PASTËR ËSHTË ÇELËSI I SHËNDETIT DHE REHATISË PËR FAMILJEN TUAJ:
do të jetë e këndshme të bëni dush, banjë, larë. Uji pas filtrit është transparent, nuk mban erë klori dhe sulfidi hidrogjeni
Pastrimi i shtëpisë do të bëhet më i lehtë. Nuk do të ketë njolla apo pllaka të verdha në sanitare dhe pllaka në banjë
makina larëse dhe pjatalarëse do të funksionojnë më mirë dhe më gjatë

Filtri AquaPoint Whole House është i përshtatshëm për pastrimin e ujit të rubinetit dhe pusit.

Për të filluar përdorimin e tij, mjafton të analizoni ujin tuaj dhe të zgjidhni fishekët bazuar në rezultatet e tij. Ne kemi përgatitur 6 zgjidhje për ndotjen më të zakonshme të ujit.

Për qasje të vazhdueshme në ujë të pastër, ne rekomandojmë ndryshimin e kartucëve – një herë në 2-6 muaj.

Dy manometra me majë janë instaluar në panelin e filtrit, të cilat do të ndihmojnë në përcaktimin se jeta e kartucëve është shteruar dhe zëvendësimi është i nevojshëm.

Gjithashtu, për lehtësinë tuaj, ekziston një udhëzim grafik në filtrin për zëvendësimin e kartucëve.

Duhet të përdoren vetëm fishekë origjinalë, pasi ne garantojmë cilësinë, madhësinë dhe karakteristikat e tyre.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT