Elementi i membranës DuPont FILMTEC™ TW30-1812-50

/5

reviews

Article: TW181250HR

Out of stock

Përshkrimi

Elementi i membranës DuPont FILMTEC™ TW30-1812-50

Membranat FILMTEC™ me osmozë të kundërt për ujin e pijshëm janë ndër elementët membranorë më të besueshëm dhe me cilësi të lartë.

Teknologjia e fundit dhe prodhimi plotësisht i automatizuar i mundësojnë Dow të arrijë parametrat e saktë të çdo artikulli të prodhuar. Membranat furnizohen të thata për lehtësi dhe besueshmëri të ruajtjes.

Tiparet kryesore

Ujë me cilësi ideale pa rrezik për shëndetin

Teknologjia e osmozës së kundërt bllokon edhe viruset dhe bakteret

8 litra ujë të pastruar në orë / 50 GPD

Një cilësi të lartë

Transport i përshtatshëm dhe ruajtje e besueshme

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Membranat FILMTEC™ me osmozë të kundërt për ujin e pijshëm janë ndër elementët membranorë më të besueshëm dhe me cilësi të lartë.

Teknologjia e fundit dhe prodhimi plotësisht i automatizuar i mundësojnë Dow të arrijë parametrat e saktë të çdo artikulli të prodhuar. Membranat furnizohen të thata për lehtësi dhe besueshmëri të ruajtjes.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT

Regjistrohu

Regjistrohu ne Ecosoft Albania të jesh i pari që mëson për produktet dhe risite e reja!