Search
Close this search box.

Element i membranës FilmTec™ Aqualast™ 1812-HR

/5

reviews

Article: 1812AQUALAST

Out of stock

Përshkrimi

Element i membranës FilmTec™ Aqualast™ 1812-HR

Membranat FILMTEC™ me osmozë të kundërt për ujin e pijshëm janë ndër elementët membranorë më të besueshëm dhe me cilësi të lartë.

Elementi i membranës FilmTec™ Aqualast™ 1812-HR ka mbrojtje kundër formimit të sedimentit në sipërfaqe dhe një shkallë të lartë të heqjes së grimcave, gjë që lejon të arrihet efikasiteti maksimal dhe jetëgjatësia e elementeve për trajtimin e ujit të fortë me një kripë të lartë. përmbajtjen. Këto karakteristika arrihen përmes selektivitetit të lartë, teknologjisë kundër ndotjes në sipërfaqen e fletës së membranës dhe dizajnit të elementit të mishëruar në konfigurimin e elementit 1812 të përshtatshëm për përdorim në filtrat e ujit të pijshëm.

Teknologjia e fundit dhe prodhimi plotësisht i automatizuar i mundësojnë Dow të arrijë parametrat e saktë të çdo artikulli të prodhuar. Membranat transportohen të thata për lehtësi dhe besueshmëri të ruajtjes.

Tiparet kryesore

Ujë me cilësi ideale pa rrezik për shëndetin

Teknologjia e osmozës së kundërt bllokon edhe viruset dhe bakteret

12 litra ujë të pastruar në orë / 75 GPD

Ka rezistencë të shtuar ndaj ujit me fortësi të lartë dhe përmbajtje kripe

Transport i përshtatshëm dhe ruajtje e besueshme

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT