Search
Close this search box.

ELEMENT I MEMBRANES ECOSOFT DuPont FILMTEC™ TW30-1812-75

5/5

reviews

Article: TW181275

Out of stock

Përshkrimi

ELEMENT I MEMBRANES ECOSOFT DuPont FILMTEC™ TW30-1812-75

Membranat FILMTEC™ me osmozë të kundërt për ujin e pijshëm janë ndër elementët membranorë më të besueshëm dhe me cilësi të lartë.

Teknologjia e fundit dhe prodhimi plotësisht i automatizuar i mundësojnë Dow të arrijë parametrat e saktë të çdo artikulli të prodhuar. Membranat transportohen të thata për lehtësi dhe besueshmëri të ruajtjes.

Tiparet kryesore

Ujë me cilësi ideale pa rrezik për shëndetin

Teknologjia e osmozës së kundërt bllokon edhe viruset dhe bakteret

12 litra ujë të pastruar në orë / 75 GPD

Prodhuar në SHBA, linjë e automatizuar e prodhimit

Transport i përshtatshëm dhe ruajtje e besueshme

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT