Search
Close this search box.

ELEMENT I MEMBRANES ECOSOFT 50GPD (CSV181250ECO)

/5

reviews

4,130.00 L

Përshkrimi

ELEMENT I MEMBRANES ECOSOFT 50GPD (CSV181250ECO)

Elementi i membranës është elementi kryesor i një filtri shtëpiak me osmozë të kundërt. Është membrana që e bën ujin e rubinetit tuaj të pijshëm dhe të sigurt edhe për fëmijët.

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT