Search
Close this search box.

Ecosoft FK0835CI filtër kompakt për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit

4/5

reviews

Article: FK0835CABDVMIXA

209,000.00 L

Përshkrimi

Ecosoft FK0835CABDVMIXA filtër kompakt për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit

Ecosoft FK  pastron ujin për nevoja shtëpiake në një vilë ose apartament. Filtri në të njëjtën kohë zbut ujin, zvogëlon përmbajtjen e hekurit, papastërtive organike, amoniumit dhe manganit.

E veçanta e këtij modeli filtri është kompaktësia e tij – përbëhet nga një trup, pa një rezervuar të veçantë. Ju merrni një produkt me një copë, i cili montohet, testohet dhe paketohet në fabrikën e prodhuesit, i cili garanton cilësi.

Tiparet kryesore

Do të përshtatet edhe në një apartament të vogël

Pastrimi i 5 papastërtive në 1 filtër

Njollat ​​në enët dhe sipërfaqet e qelqit do të zhduken

Zgjidhja e problemit të ujit me cilësi të ulët për një kohë të gjatë

Kostot e ulëta të energjisë elektrike

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Do të përshtatet edhe në një apartament të vogël
Lartësia – 110 cm; gjerësia – 22,5 cm; thellësia – 44 cm

Pastrimi i 5 papastërtive në 1 filtër
Trajtim gjithëpërfshirës i 5 problemeve më të zakonshme të ujit në një filtër

Ujë i pastër në banjë
Largon hekurin, amoniumin, lëndën organike dhe manganin

Njollat ​​në enët dhe sipërfaqet e qelqit do të zhduken
Normalizon nivelin e fortësisë

Zgjidhja e problemit të ujit me cilësi të ulët për një kohë të gjatë
5 vjet funksionim efektiv të materialit të filtrit

Mirëmbajtje e thjeshtë
Pjesëmarrja minimale e përdoruesit në mirëmbajtjen e filtrit – derdhja periodike e kripës në rezervuar

Kostot e ulëta të energjisë elektrike
Konsumi minimal i kripës dhe energjisë elektrike

Besimi në cilësinë e ujit në shtëpi
Materiali i filtrit përshtatet me ndryshimet sezonale të cilësisë së ujit

Blerja e një filtri kompleks Ecosoft FK zëvendëson instalimin e disa filtrave të specializuar. Kjo do të zvogëlojë koston e pastrimit të ujit dhe do të kursejë hapësirë ​​të dobishme në shtëpi. Filtri funksionon automatikisht dhe mirëmbajtja e tij konsiston vetëm në mbushjen në kohë të kripës së tabletës.

PËRPARËSITË KRYESORE
Uji transparent në çdo rubinet, sanitare dhe pjata do të shkëlqejë
Lëkurë e mëndafshtë dhe flokë të shëndetshëm
Cilësia dhe ngjyra e rrobave ruhen shumë më gjatë
Kursime në pluhur larës dhe detergjentë – deri në 50%
Jetë e gjatë shërbimi e pajisjeve shtëpiake – lavatriçe dhe pjatalarëse, bojler, kazan

KARAKTERISTIKAT E DIZAJNIT DHE FUNKSIONIMIT TË FILTRIT
Të gjithë përbërësit e filtrit janë montuar në një bllok të vetëm, i cili përbëhet nga një strehim dhe një valvul kontrolli. Elementet e sistemit të kullimit dhe shpërndarjes mbyllen me një mbulesë të përshtatshme. Brenda kasës ka një cilindër me material filtri, si dhe një vend për ruajtjen e kripës dhe përgatitjen e një solucioni të kripur. Në pjesën e sipërme të filtrit ka një kontrollues kontrolli – një valvul elektromekanike me një ekran LCD.

Teknologjia e pastrimit kompleks të ujit në një pajisje është e mundur falë përdorimit të një përzierjeje me shumë përbërës Ecomix. Ky është një zhvillim pronësor i kompanisë Ecosoft. Përzierja përbëhet nga përbërës me qëllime të ndryshme, secili prej të cilëve kap ose neutralizon një lloj të caktuar papastërtish.

Në procesin e filtrimit, uji kalon përmes një shtrese materiali filtri. Përzierja Ecomix bllokon grimcat e papastërtive, të cilat më pas hiqen prej saj gjatë rigjenerimit. Funksionimi i filtrit është plotësisht i automatizuar dhe nuk kërkon vëmendjen tuaj.

Brenda filtrit FK0835CABDVMIXA ndodhet materiali Ecomix A.

RIGJENERIMI
Jeta e shërbimit të materialit të filtrit është 5 vjet, me kusht që të përdoret siç duhet. Kjo është e mundur falë aftësisë së materialit Ecomix ® për t’u rigjeneruar. Rivendosja e vetive të punës së materialit kryhet duke e larë atë me një zgjidhje të kripës së tabletuar. Ashtu si me pastrimin e ujit, procesi i rigjenerimit të materialit të filtrit kryhet automatikisht.

AUTOMATIZIMI I KONTROLLIT
Një valvul diskut DV (Clack-Ecosoft) përdoret për të kontrolluar filtrin. Ka shumë përparësi ndaj modeleve të vjetra të valvulave të kontrollit. Përkatësisht – memorie jo e paqëndrueshme dhe një ekran LCD me shumë linja me funksion të ndriçimit.

KUSH ËSHTË MË I PËRSHTATSHMI?
Filtri Ecosoft FK0835CABDVMIXA është projektuar për pastrimin e ujit nga komponimet e hekurit, mangani, kripërat e fortësisë dhe papastërtitë organike. Ka një dizajn modern kompakt dhe është i përshtatshëm për instalim në apartamente me 1 banjo. Do të ketë ujë të mjaftueshëm për nevojat e përditshme shtëpiake të një familjeje prej 1-3 personash. Falë dizajnit të tij ultra kompakt, filtri është ideal për apartamente të vogla dhe shtëpi të vogla.

Filtri është i lidhur me tubin e furnizimit me ujë të ftohtë, pastron në mënyrë efektive ujin dhe monitoron në mënyrë të pavarur të gjitha proceset e punës së tij.

Uji i pastruar më parë nga papastërtitë mekanike hyn në kutinë e filtrit, i cili përmban material filtri Ecomix A. Materiali përbëhet nga pesë përbërës që mbajnë në mënyrë të njëpasnjëshme hekurin, manganin, papastërtitë organike dhe kripërat e fortësisë. Uji i pastruar i furnizohet përdoruesit përmes tubit qendror të kabinës.
Kur burimi i materialit të filtrit shterohet, filtri vetë shkon në rigjenerim, por vetëm në një kohë kur uji përdoret minimalisht, në mënyrë që të mos ju privojë nga aksesi në ujin e pastruar. Përveç kësaj, valvula e kontrollit kujton intensitetin e përdorimit të ujit në periudha të ndryshme dhe përshtatet në atë mënyrë që të ketë mjaftueshëm ujë të pastër edhe gjatë përdorimit të pikut, për shembull, gjatë fundjavave.

RIGJENERIMI ZHVILLOHET NË 5 FAZA:
1. Shpëlarje me një rrjedhje të kundërt të ujit. Në të njëjtën kohë, komponimet e hekurit dhe manganit lahen nga materiali i filtrit.
2. Një zgjidhje kripe furnizohet nga rezervuari në kutinë e filtrit, kalon përmes Ecomix ® dhe largon kripërat e fortësisë dhe papastërtitë organike prej saj. Ndotja së bashku me mbetjet e tretësirës derdhen në kanalizim.
3. Shpëlarje e shkurtër. Edhe një herë liron materialin dhe lan mbetjet e tretësirës.
4. Larja e Ecomix ® me një rrjedhë të drejtpërdrejtë uji për të shpërndarë shtresat e materialit në rendin e duhur.
5. Mbushja e rezervuarit të kripës me ujë për të tretur kripën e tabletuar dhe për të përgatitur tretësirën për rigjenerimin e mëvonshëm.

Pas kësaj, sistemi mund të përdoret për pastrimin e ujit.

Falë përdorimit të një valvule shumëfunksionale, filtri nuk ka nevojë për vëmendje të vazhdueshme. E vetmja detyrë e rëndësishme e përdoruesit gjatë mirëmbajtjes është mbushja në kohë e kripës. Kjo garanton rigjenerim efektiv të materialit të filtrit, burime dhe cilësi të vazhdueshme të ujit.

Në rast të ndonjë problemi, valvula do të informojë me një mesazh me tekst në ekran dhe do të tregojë kontaktet e qendrës së shërbimit.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT