Search
Close this search box.

DISPENSER UJI ECOSOFT

/5

reviews

69,000.00 L

Përshkrimi

DISPENSER I MADH UJI ECOSOFT

 

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Filtri i kartcit të karbonit GAC 12 inç (UDF)

• Filtri i karbonit në blloqe 12” (CTO)

• 10” Inline Coconat Post Carbon Filter

• Membrana LG 80GPD

• Kompresor Daewoo (Opsionale)

• Valvula automatike e mbylljes

• Pompë (opsionale)

• Përshtatës 24 Volt 1,5 Amper

• Depozita e Ujit të Ftohtë: 3,1 Litër

• Depozita e Ujit të Nxehtë: 2 Litra

(Ujë i nxehtë i menjëhershëm 0,5 Lt)

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT