Search
Close this search box.

DISPENSER UJI ECOSOFT i vogel per banak

/5

reviews

69,000.00 L

Përshkrimi

DISPENSER I VOGEL UJI ECOSOFT I ZI

 

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Filtër 12” inline 5 mikron i rrotulluar (sedimenti)
• Filtri i karbonit me bllok inline 12” (CTO)
• Filtri i karbonit postar kokosit 10”
• Membrana 75 GPD
• Valvula mbyllëse automatike
• Depozita e ujit të ftohtë
• Depozita e ujit të nxehtë

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT