Search
Close this search box.

Dezinfektues uji ultraviolet Ecosoft EB-45

/5

reviews

Article: EB45

Out of stock

Përshkrimi

Dezinfektues uji ultraviolet Ecosoft EB-45

Tiparet kryesore

Largon deri në 99.8% të mikroorganizmave

Efikasitet i lartë i çaktivizimit të një game të gjerë mikroorganizmash

Efikas ne energji

Konsumon vetëm 170 W

Mund të montohet në një sistem ekzistues

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Dezinfektuesi ultravjollcë i ujit Ecosoft EB-45 është një kuti metalike brenda së cilës janë vendosur 2 llamba ultraviolet në mëngë të veçanta kuarci.

PARIMI I FUNKSIONIMIT

Uji futet në trupin e dezinfektuesit ultravjollcë, ku në fakt bëhet dezinfektimi i mikroorganizmave. Rrjedha hyrëse e ujit lan mbulesën e kuarcit dhe merr dozën e nevojshme të rrezatimit ultravjollcë.

Një mëngë kuarci rreth llambës parandalon që uji të hyjë në trupin e vetë emetuesit, gjë që e bën sistemin të sigurt për t’u përdorur.

PËRPARËSITË KRYESORE
një dozë e lartë e rrezatimit UV (30 mJ/cm 2 ), e mjaftueshme për çaktivizimin e një game të gjerë mikroorganizmash
metoda fizike e dezinfektimit – nuk kërkon përdorimin e reagentëve shtesë dhe nuk gjeneron ujëra të zeza
trupi është prej çeliku inox AISI 304
dhoma është prej kuarci me cilësi të lartë dhe ka rezistencë të shtuar ndaj formimit të sedimenteve dhe shkatërrimit
periudha e gjatë e punës efektive – deri në 9,000 orë

PËR KË ËSHTË I PËRSHTATSHËM?
I destinuar për dezinfektimin e ujit të pijshëm dhe të shtëpisë në shtëpi, hotel, kafe, restorant, pika dhe dispenzues automatikë uji, si pjesë e impianteve të pastrimit të ujit të pijshëm, si dhe në industri për procese të ndryshme teknologjike.

MIRËMBAJTJA E STERILIZUESIT UV:
– zëvendësimi periodik i emetuesit ultravjollcë – një herë në vit,

— pastrimi i komponentëve nga ndotja mekanike dhe sedimentet e formuara për shkak të trajtimit të ujit të cilësisë së papërshtatshme.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT