Search
Close this search box.

Depozite plastike per filtra me osmozë të kundërt TANK3PLA

/5

reviews

Article: TANK3PLA

6,300.00 L

Përshkrimi

Depozite plastike per filtra me osmozë të kundërt

Rezervuari plastik është projektuar për ruajtjen e sigurt të ujit të pastruar. Instaluar në filtra me osmozë të kundërt në mënyrë që të keni gjithmonë një furnizim me ujë të cilësisë së përsosur.

CILAT JANË AVANTAZHET?

  • polipropileni cilësor
  • diafragmë e fortë
  • besueshmëri e lartë dhe jetë e gjatë shërbimi
  • nuk kërkon mirëmbajtje

CILI ËSHTË DIZAJNI I REZERVUARIT?

Rezervuari ndahet në dy dhoma nga një membranë gome. Në pjesën e sipërme të rezervuarit është instaluar një montim me filetim, në të cilin vidhohet rubineti i rezervuarit (që nuk përfshihet në grup) për furnizimin dhe tërheqjen e ujit. Ajri nën presion derdhet në dhomën e poshtme. Falë presionit të ajrit, membrana fryhet dhe rezervuari mund të shtyjë të gjithë ujin. 

Për të siguruar një efekt të gjatë dezinfektues, çdo diafragmë trajtohet shtesë përpara instalimit. Kjo parandalon shfaqjen e shijes, erës ose papastërtive të pakëndshme në ujin e pastruar.

Tiparet kryesore

Disponueshmëria e vazhdueshme e ujit të pastër

Vëllimi i dobishëm i rezervuarit është 7 litra

Nuk ka arome, erë ose ndotje në ujin pas rezervuarit

Para instalimit, diafragma dezinfektohet gjithashtu

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT