Search
Close this search box.

Depozite për ujë te pishem për filtra me osmozë të kundërt 80l

/5

reviews

Article: TANK20MW34

30,900.00 L

Përshkrimi

Depozite plastike per filtra me osmozë të kundërt 80l

Depozitat metalikë për ruajtjen e sigurt të ujit të pastruar të prodhuar nga TankPAC Industries Co., Ltd.

Me depozitat PAE për filtrat e osmozës së kundërt, ju merrni ujë të pastruar pa vonesë.

CILAT JANË VEÇORITË?

Shtresa e brendshme e depozites është prej polipropileni, i cili, sipas vendimit të FDA*, është miratuar për përdorim në industrinë ushqimore. 

*Administrata e Ushqimit dhe Barnave

CILAT JANË AVANTAZHET?

  • Veshje e brendshme dhe e jashtme e bërë nga polipropileni i cilësisë së lartë
  • kutia e çelikut siguron stabilitet mekanik
  • lidhjet janë prej çeliku inox
  • diafragmë e fortë
  • besueshmëri e lartë dhe jetë e gjatë shërbimi
  • nuk kërkon mirëmbajtje
  • Certifikatat CE, NSF

CILI ËSHTË DIZAJNI I REZERVUARIT?

Të gjitha lidhjet, si dhe trupi i depozites, janë prej çeliku inox me cilësi të lartë, dhe veshja e brendshme dhe e jashtme e trupit është prej polipropileni. Për të siguruar një efekt afatgjatë dezinfektimi, çdo diafragmë trajtohet shtesë përpara se të vendoset brenda rezervuarit. 

Tiparet kryesore

Mundësia e aplikimit për prodhimin e ushqimeve dhe pijeve

Vëllimi i dobishëm i rezervuarit është 80 litra

Nuk ka arome, erë ose ndotje në ujin pas rezervuarit

Rezervuarët janë të pajisur me valvola bronzi

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT