Search
Close this search box.

Filter Linje Big Blu Ecosoft BB20 1″ (FPV4520ECO)

5/5

reviews

Article: FPV4520ECO

12,400.00 L

Përshkrimi

Balonë pastrimi mekanik Ecosoft BB20 1″ (FPV4520ECO)

Filtri Ecosoft BB20 është projektuar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake.

Papastërtitë që filtri mund të heqë varen nga kartuci i instaluar.

Tiparet kryesore

Ujë i pastër për nevojat e përditshme të shtëpisë në apartament

Ujë transparent në banjë, mbrojtje e elektroshtëpiake, sanitare dhe filtri kryesor

Ujë pa erë klori dhe sulfidi hidrogjeni

I pershtatshem per nje familje deri ne 7 persona

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Efikasitet i lartë i pastrimit të ujit
Pjesë të besueshme dhe cilësore
Produktivitet i lartë
Kompaktësia dhe lehtësia e instalimit

Trupi i filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë, i cili karakterizohet nga forca e lartë.

Përdoret me kartucë standardë 4,5″ x 20″.
Me filtrin Ecosoft BB20, mund të përdorni kartucin që do të ndihmojë në pastrimin e ujit nga papastërtitë karakteristike të ujit tuaj:

Fisheku i pastrimit mekanik Ecosoft — pastrimi i ujit nga rëra, llumi, ndryshku. Uji do të bëhet i qartë.
Fisheku Ecosoft për heqjen e klorit – pastrimi i ujit nga klori, komponimet organoklorinike. Ngjyra dhe aroma e ujit përmirësohet.
Fisheku Ecosoft për heqjen e sulfurit të hidrogjenit – pastrimi i ujit nga sulfuri i hidrogjenit. Ngjyra dhe aroma e ujit përmirësohet.
Fisheku Ecosoft për heqjen e hekurit – pastrimi i ujit nga hekuri. Heq ngjyrën e verdhë të ujit, shenjat e kuqe në sanitare.

PËR KË ËSHTË I PËRSHTATSHËM FILTRI?
Filtri vendoset në apartamente ose shtëpi me 2-3 banjo. Uji i pastruar është i mjaftueshëm për 5-7 persona. Prandaj, nuk mund të shqetësoheni se uji do të mbarojë papritmas kur të keni mysafirë në shtëpi.

ÇFARË DO TË NDRYSHOJË ME PAMJEN E FILTRIT?
Do të kënaqeni duke bërë dush ose banjë me ujë të pastër
Grykat në dush nuk do të bllokohen, ato do të kenë presion të mirë të ujit.
Pajisjet tuaja shtëpiake dhe sanitare do të zgjasin më shumë

Instalimi i filtrit kryhet nga një specialist i kualifikuar.

Filtri është i lidhur me furnizimin me ujë duke përdorur tuba metalikë-plastikë. Mund t’ju nevojiten pajisje ose përshtatës (që nuk përfshihen në kompletin e filtrit).

Filtri përbëhet nga një strehë (llambë) brenda së cilës është një fishek (nuk përfshihet).

Gjatë filtrimit, uji futet në një fishek që heq papastërtitë. Si rezultat, ju merrni ujë të pastër.

Filtri për pastrim mekanik Ecosoft BB20 është i destinuar vetëm për pastrimin e ujit të ftohtë.

Për të marrë vazhdimisht ujë të pastër, ju rekomandojmë të ndërroni kartucët një herë në 2-6 muaj .
Jetëgjatësia e kartucit varet nga shkalla e ndotjes dhe sasia e ujit të filtruar.

Pasi të ketë mbaruar burimi dhe jeta e shërbimit, kartuci duhet të zëvendësohet me një të ri. Për ta bërë këtë, hiqni llambën duke përdorur një çelës të veçantë të përfshirë në komplet. Më pas tërhiqni kartucin e vjetër, shpëlajeni llambën e filtrit nën ujë të rrjedhshëm dhe futni fishekun e ri. Vidhosni kapakun me kartucin në kapakun e filtrit derisa të ndalojë.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT