Search
Close this search box.

Përdorimi i filtrave të ujit për bar, restorant dhe hoteleri !

bar, restorant dhe hoteleri
Filtrat e ujit për familjen shqiptare identifikohen vetëm në një emër, Ecosoft, sepse Ecosoft janë profesionistët e ujit!

Ecosoft Albania sjell filtrat e ujit per bar, restorant dhe hoteleri !

Por, veç abonimit me ujë të pijshëm çfarë bëjnë tjetër profesionistët?

Por, veç abonimit me ujë të pijshëm çfarë bëjnë tjetër profesionistët?

Doni të kuptoni se si?

Doni të kuptoni se si?

Çdo njësi tregtare ka nevojë për ujë, çdo kompani e cila ka punonjës ka nevojë për ujë, sepse njeriu ka nevojë për ujë, por duhet të kujdesemi që ky ujë të jetë në cilësinë e duhur!

phone cases sydneyclick over here

Njësi tregtare mund të konsiderohet shumëçka, që nga fabrikat e prodhimit e deri tek një dyqan modest, dhe pikërisht kjo përshtatshmëri që ka Ecosoft për çdo fushë si dhe cilësia e sistemeve që përdor, e bën të jetë skuadra më e fuqishme e profesionistëve të ujit në Shqipëri, falë skuadrës fantastike që punon nga pas për ta arritur këtë.

Nëse njësia tregtare prodhon shërbime administrative, atëherë ka nevojë për sistemin e filtrave të ujit të pijshëm për punonjësit e saj të cilët duhet të konsumojnë ujë të shëndetshëm. Gjithmonë është parë uji i ambalazhuar si zgjidhje, por a nuk është zgjidhja më optimale e mundshme filtrimi i ujit te rubinetit, i cili duke qarkulluar dhe duke u filtruar na jep dyfish siguri dhe kënaqësi.

Nëse një njësi biznesi merret edhe me shërbime të tjera në fushën e HoReCa, industrisë, turizmit, mjekësisë, etj. atëherë lyp nevoja edhe për trajtuesit e ujit. Pa u pajisur me trajtues si mundet të pretendohet për përmbushje standartesh?! Trajtuesi bën që turizmi të ofrojë ujin më cilësor për dush, dhe të mbrojë gjithë sistemin e tubacioneve dhe hisdrosanitareve apo gjithë elektroshtëpiaket që funksionojnë me ujë. Mjekësia përfiton ujin më të shëndetshëm për trupin së brendshmi dhe së jashtmi, industria ujin më të mirë për prodhim dhe që mirëmban çdo pajisje përbërëse të saj. Bar-kafetë dhe restorantet funksionojnë në perfeksion me ujin e trajtuar i cili kujdeset për çdo pajisje dhe ujit që vjen nga to.

Artikuj të ngjashëm

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT