Search
Close this search box.

Kartuç polipropileni me efekt bakteriostatik 2,5″x10″ 5 μm CPV25105BECO

5/5

reviews

Article: CPV25105BECO

440.00 L

Përshkrimi

Kartuç polipropileni të shkumëzuar me efekt bakteriostatik Ecosoft 2,5″x10″ 5 μm (CPV25105BECO)

Karakteristikat kryesore:

– Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakut, sanitare, tuba, filtri kryesor
Pastron ujin nga papastërtitë mekanike – rërë, baltë, papastërti, ndryshk
– 2 herë më pak papastërti në kartuç
Aditiv i veçantë bakteriostatik i kategorisë ushqimore
– Burimi është 30% më shumë 15000 litra
– Zëvendësimi i kartuçit – çdo 3-6 muaj

Tiparet kryesore

Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakeve, sanitare, tuba, filtri kryesor

Pastron ujin nga papastërtitë mekanike - rërë, baltë, papastërti, ndryshk

Burimi është 30% më shumë 15000 litra

Mirëmbajtje e thjeshtë

Ndërrimi një herë në 3-6 muaj

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT