Search
Close this search box.

Kartuc 25X10 Me Spango 20 Mic Ecosoft (CPN251020ECO)

5/5

reviews

Article: CPN251020ECO

550.00 L

Përshkrimi

Kartuc 25X10 Me Spango 20 Mic Ecosoft (CPN251020ECO)

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

– Uji i pastër, mbrojtja e pajisjeve elektroshtëpiake, hidraulika, tubacionet dhe filtri kryesor
Pastron ujin nga papastërtitë mekanike – rëra, llumi, ndryshku
– Karakteristikat e qëndrueshme të densitetit të mbështjelljes
Fije cilësore nga një prodhues ukrainas
– Zëvendësimi – çdo 3-6 muaj
Burimi 15000 litra

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT