Search
Close this search box.

Kartuc 25X10 Me Spango 10 Mic Ecosoft 2,5″x10″ 10 μm CPV251010ECO

3/5

reviews

Article: CPV251010ECO

550.00 L

Përshkrimi

Kartuç polipropileni me shkumë Ecosoft 2,5″x10″ 10 μm (CPV251010ECO)

Karakteristikat kryesore:

– Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakut, sanitare, tuba, filtri kryesor
Pastron ujin nga papastërtitë mekanike – rërë, baltë, papastërti, ndryshk
– Karakteristikat e qëndrueshme të mbajtjes së grimcave
Për prodhim përdoret polipropileni evropian
– Zëvendësimi i fishekut – çdo 3-6 muaj
Burimi 10,000 litra
– Kapaciteti i qarkullimit 2500 l/h

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT