Search
Close this search box.

Kartuc 25X10 Me Spango 1 Mic polipropileni 2,5″x10″ 1 µm CPN25101ECO

4/5

reviews

Article: CPV25101ECO

550.00 L

Përshkrimi

Kartuç polipropileni me shkumë Ecosoft 2,5″x10″ 1 µm (CPV25101ECO)

Karakteristikat kryesore:

– Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakut, sanitare, tuba, filtri kryesor
Pastron ujin nga papastërtitë mekanike – rërë, baltë, papastërti, ndryshk
– Karakteristikat e qëndrueshme të mbajtjes së grimcave
Për prodhim përdoret polipropileni evropian
– Zëvendësimi i kartuçit – çdo 3-6 muaj
Burimi 10,000 litra

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT