Search
Close this search box.

Kartuc 25X10 Me Spango 5 Mic Ecosoft polipropileni 2,5″x10″ 5 µm CPN25105ECO

4/5

reviews

Article: CPN25105ECO

550.00 L

Përshkrimi

Kartuç me filament polipropileni Ecosoft 2,5″x10″ 5 µm (CPN25105ECO)

Karakteristikat kryesore:

– Uji i pastër, mbrojtja e pajisjeve elektroshtëpiake, hidraulika, tubacionet dhe filtri kryesor
Pastron ujin nga papastërtitë mekanike – rëra, llumi, ndryshku
– Karakteristikat e qëndrueshme të densitetit të mbështjelljes
Fije cilësore nga një prodhues ukrainas
– Zëvendësimi – çdo 3-6 muaj
Burimi 15000 litra

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT