Search
Close this search box.

Kartuce Poliprop 2.5X10 Pp5-Hw Pe CPV2510HWECO

3/5

reviews

Article: CPV2510HWECO

440.00 L

Përshkrimi

Kartuç i polipropilenit me shkumë per uje të nxehtë Ecosoft 2,5″x10″ 5 µm (CPV2510HWECO)

Tiparet kryesore

Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakeve, sanitare, tuba, filtri kryesor

Pastron ujin nga papastërtitë mekanike - rërë, baltë, papastërti, ndryshk

I përshtatshëm për pastrimin e ujit të nxehtë

Burimi 10,000 litra

Zëvendësimi i fishekut - çdo 3-6 muaj

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

PËRPARËSITË KRYESORE
Burimi 10,000 litra
Efikasitet i lartë pastrimi
Karakteristikat e qëndrueshme për ruajtjen e ndotjes
Polipropileni evropian
Madhësia standarde e fishekut

GJËJA KRYESORE ËSHTË NË LIDHJE ME FISHEKUN
Fisheku Ecosoft 2,5″x10″ 5 mikron i bërë nga polipropileni i shkumëzuar është projektuar për pastrimin e ujit të nxehtë nga ndryshku, rëra dhe llumi.

Siguron mbrojtjen e hidraulikës dhe tubacioneve nga dëmtimi.

ÇFARË DO TË NDRYSHOJË ME PAMJEN E FILTRIT?
Do të kënaqeni duke bërë dush ose banjë në ujë të pastër.
Grykat e kokës së dushit nuk do të bllokohen.
Sistemi juaj i ngrohjes dhe hidraulika do të zgjasin më gjatë.

Filtri është një cilindër poroz i bërë nga polipropileni i shkumëzuar.

Shkalla e kërkuar e forcës mekanike arrihet pa përdorimin e një bërthame duke sinterizuar fibrat në një strukturë të ngurtë.

Gjatë filtrimit, grimcat e papastërtisë mbahen në fibrat e fishekut dhe përdoruesi i furnizohet me ujë të pastër.

Filtri i pastrimit mekanik Ecosoft 2.5″x10″ është i përshtatshëm vetëm për pastrimin e ujit të ftohtë.

Filtri nuk është projektuar për të trajtuar ujin me ndotje mikrobiologjike pa dezinfektimin e duhur para ose pas filtrit

Burimi i filtrit varet nga cilësia e ujit.

Mos e tejkaloni shpejtësinë e rekomanduar të filtrimit, kjo mund të shkaktojë përkeqësim të cilësisë së pastrimit të ujit.

Për të marrë vazhdimisht ujë të pastër, ju rekomandojmë ta ndërroni filtrin një herë në 6 muaj.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT