Search
Close this search box.

Cpv45105Ecoexp Kartuce Polipropileni 4.5X10 5 Mic (CPV45105ECO)

5/5

reviews

Article: CPV45105ECO

2,200.00 L

Përshkrimi

Kartuç i polipropilenit me shkumë Ecosoft 4,5″x10″ 5 µm (CPV45105ECO)

Filtri Ecosoft 4,5″x10″ 5 mikron i bërë nga polipropileni i shkumëzuar është projektuar për pastrimin e ujit nga ndryshku, rëra, llumi.

Siguron mbrojtjen e hidraulikës dhe tubacioneve nga dëmtimi.

Tiparet kryesore

Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakut, sanitare, tuba, filtri kryesor

Pastron ujin nga papastërtitë mekanike - rërë, baltë, papastërti, ndryshk

Karakteristikat e qëndrueshme të mbajtjes së grimcave

Burimi 40,000 litra

Ndërrimi një herë në 3-6 muaj

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Uji transparent, mbrojtja e elektroshtepiakut, sanitare, tuba, filtri kryesor
Pastron ujin nga papastërtitë mekanike – rërë, baltë, papastërti, ndryshk
Karakteristikat e qëndrueshme të mbajtjes së grimcave
Për prodhim përdoret polipropileni evropian
Zëvendësimi i fishekut – çdo 3-6 muaj
Burimi 40,000 litra

GJËJA KRYESORE ËSHTË NË LIDHJE ME FISHEKUN
Fisheku Ecosoft 4,5″x10″ 5 mikron i bërë nga polipropileni i shkumëzuar është projektuar për pastrimin e ujit nga ndryshku, rëra, llumi.

Siguron mbrojtjen e hidraulikës dhe tubacioneve nga dëmtimi.

PËRPARËSITË KRYESORE
Burimi 40,000 litra
Efikasitet i lartë pastrimi
Karakteristikat e qëndrueshme për ruajtjen e ndotjes
Polipropileni evropian
Madhësia standarde e fishekut
PËRDORUESIT
Një familje deri në 5 persona që jetojnë në një apartament ose shtëpi me 1-2 banjo.

ÇFARË DO TË NDRYSHOJË ME PAMJEN E FILTRIT?
Do të kënaqeni duke bërë dush ose banjë në ujë të pastër.
Grykat e kokës së dushit nuk do të bllokohen.
Sistemi juaj i ngrohjes dhe hidraulika do të zgjasin më gjatë.
Fishekët në filtrin për ujë të pijshëm në kuzhinë mund të zëvendësohen më rrallë.

Fisheku është një cilindër poroz i bërë nga polipropileni i shkumëzuar.

Shkalla e kërkuar e forcës mekanike arrihet pa përdorimin e një bërthame duke sinterizuar fibrat në një strukturë të ngurtë.

Gjatë filtrimit, grimcat e papastërtisë mbahen në fibrat e fishekut dhe përdoruesi i furnizohet me ujë të pastër.

Fisheku i pastrimit mekanik Ecosoft 4,5″x10″ është i përshtatshëm vetëm për pastrim me ujë të ftohtë.

Fisheku nuk është projektuar për të trajtuar ujin me ndotje mikrobiologjike pa dezinfektimin e duhur para ose pas fishekut.

Burimi i fishekut varet nga cilësia e ujit.

Mos e tejkaloni shpejtësinë e rekomanduar të filtrimit, kjo mund të shkaktojë përkeqësim të cilësisë së pastrimit të ujit.

Për të marrë vazhdimisht ujë të pastër, ju rekomandojmë ta ndërroni fishekun një herë në 6 muaj.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT