Cartridge 25X10 With Twine 1 Mic Ecosoft

3/5

reviews

Article: CPN25101ECO

550.00 L

Përshkrimi

Ecosoft Polypropylene Twine Cartridge 2.5″x10″ 1 µm (CPN25101ECO)

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

– Clean water, protection of electrical appliances, plumbing, pipes and main filter
Cleans water from mechanical impurities – sand, sludge, rust

– Stable winding density characteristics
Quality thread from a Ukrainian manufacturer

– Replacement – every 3-6 months
Source 15000 liters

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT