Rëndësia e pajisjes së komplekseve rezidenciale me trajtuesa dhe filtra uji. Bashkëbisedim me Erald Resnja, menaxherin e projekteve dhe distribucionit për Ecosoft.

lustrimi me shembull konkret në pajisjen me trajtues në një nga komplekset më të mirënjohura rezidenciale “Joy Residences”. Erald, mund të na thoni, sipas jush, ku qëndron rëndësia e pajisjes se komplekseve rezidenciale me trajtues dhe filtra të ujit të pijshëm? Patjetër që po! Mund të them që gjithmonë e më shumë po përhapet ajo […]

Bashkëbisedim rreth përdorimit të filtrave dhe trajtuesve të ujit në fushën e industrisë, me Inxhinierin kimik Erion Bardhi.

Filtrimi i ujit është i rëndësishëm në fusha të ndryshme, por sado informacione të përgjithshme të kemi rreth filtrimit, diferenca bëhet e mundur vetëm falë këndvështrimit të specialistëve. Pikërisht për këtë fakt kemi ftuar në këtë blog inxhinierin kimik Erion Bardhi për të ndarë me ne eksperiencën e tij profesionale disavjeçare në fushën e filtrimit […]

Uji është fillimi i gjithçkaje, projekti Ecosoft & Coca-Cola

Në hapësirë apo në tokë,uji është fillimi i gjithçkaje! E nëse do të flisnim me gjuhën e NASA-s , vazhdimi i gjithçkaje është “Reverse Osmosis”. I përdorur fillimisht për të pastruar ujin në anije kozmike, në ditët e sotme sistemi “Reverse Osmosis” është përbërësi kryesor në prodhimin e pijeve. E kush më mirë sesa gjigandi […]

Problemet që shkakton uji i patrajtuar në flokë dhe lëkurë!

Ju ndoshta keni vënë re se disa produkte ndikojnë në lëkurën dhe flokët tuaj, por a e dini se uji që përdorni mund të jetë gjithashtu një faktor? Nëse lëkura juaj është e thatë, keni kruarje, ose lëkurë të ashpër, dhe flokët tuaj janë me maja dhe si kashtë, ju mund të jeni duke vuajtur […]

Uji dhe shëndeti! Ndikimi i ujit tek ne!

Shendeti ynë është i varur drejtpërdrejt nga uji që ne pijmë, lahemi dhe kryejmë çdo funksion jetësor. Por ti marrim me rradhe… cilat janë risqet që hasim, pasojat dhe zgjidhjet për secilën situate? Klori është një nga elementet që në Shqipëri përdoret masivisht për dezinfektimin e ujit. Por, e pare në nivel më makro, a […]