AQUABOX 2.0

AQUABOX 2.0 është krijuar nga materialet cilësore të çelikut inox të krehur dhe është i pajisur me teknologji të fuqishme ftohjeje dhe kontrollues IOT. Kjo makinetë është e mundur të japë ujë të ftohtë, të gazuar dhe ujë ambienti. Mund të pajiset me lexues POS*, RFID dhe QR*. Makineta përfshin teknologjinë e mineralizuar të magnezit […]

AQUABOX 1.0

Makineta shitëse AQUABOX 1.0 është një sistem i pavarur për pastrimin dhe shpërndarjen e ujit. Makineta mbush nga 0,5 deri në 19 litra shishe me ujë ambienti. Moduli i filtrimit të ujit me membranë të osmozës së kundërt brenda siguron heqjen e deri në 99,8% të të gjitha papastërtive, rregullimin e pH të ujit, remineralizimin, […]

Ecosoft Aquapoint Standard për të gjithë shtëpinë me mbajtëse metalike

Filtrat për të gjitha shtëpitë Ecosoft AquaPoint me gjashtë komplete filtrash zëvendësues të paracaktuar për problemet kryesore specifike të ujit. Janë zgjedhja ideale për apartamentet, shtëpitë private dhe restorantet. Dy mundësitë e lidhjes lejojnë përdorimin e tij si një filtër më vete ose si pjesë e një sistemi me zbutës uji ose dhe si filtër […]

Ecosoft Aquapoint Standard për të gjithë shtëpinë

Filtrat për të gjitha shtëpitë Ecosoft AquaPoint me gjashtë komplete filtrash zëvendësues të paracaktuar për problemet kryesore specifike të ujit. Janë zgjedhja ideale për apartamentet, shtëpitë private dhe restorantet. Dy mundësitë e lidhjes lejojnë përdorimin e tij si një filtër më vete ose si pjesë e një sistemi me zbutës uji ose dhe si filtër […]

Ecosoft Aquapoint filtri për të gjithë shtëpinë

Filtrat për të gjitha shtëpitë Ecosoft AquaPoint me gjashtë komplete filtrash zëvendësues të paracaktuar për problemet kryesore specifike të ujit. Janë zgjedhja ideale për apartamentet, shtëpitë private dhe restorantet. Dy mundësitë e lidhjes lejojnë përdorimin e tij si një filtër më vete ose si pjesë e një sistemi me zbutës uji ose dhe si filtër […]

Ecomix® C

Ecomix® C është një substancë komplekse filtri (media) me shumë komponentë për ujin me probleme. Trajton variacionet sezonale në përbërjen e ujit. Ujë i lehtë, i butë dhe i pastër me nuancë në të kaltërt falë substancave filtruese Ecomix® C.

Ecomix® P

Ecomix® P është një substancë komplekse filtri (media) me shumë komponentë për ujin me probleme. Kërkon cilësi të qëndrueshme të ujit.

Ecomix® A

Ecomix® A është një substancë komplekse filtri (media) me shumë komponentë për ujin me probleme.  Trajton variacionet sezonale në përbërjen e ujit. Ujë i lehtë dhe i pastër me nuancë të kaltër falë kokrrizave filtruese Ecomix® A

Standard me me mineralizim dhe mbajtëse metalike

Ujë i pijshëm me çmim të përballueshëm, i sigurt me filtra të osmozës së kundërt Ecosoft Standard. Mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të shijuar ujin e pastër dhe të pijshëm në shtëpi. Ne zgjodhëm komponentë të tillë të sistemit që e bënë atë me çmim të përballueshëm për ju, por cilësia e ujit […]

Standard me mineralizim

Ujë i pijshëm me çmim të përballueshëm, i sigurt me filtra të osmozës së kundërt Ecosoft Standard. Mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të shijuar ujin e pastër dhe të pijshëm në shtëpi. Ne zgjodhëm komponentë të tillë të sistemit që e bënë atë me çmim të përballueshëm për ju, por cilësia e ujit […]