Rëndësia e pajisjes së komplekseve rezidenciale me trajtuesa dhe filtra uji. Bashkëbisedim me Erald Resnja, menaxherin e projekteve dhe distribucionit për Ecosoft.

lustrimi me shembull konkret në pajisjen me trajtues në një nga komplekset më të mirënjohura rezidenciale “Joy Residences”. Erald, mund të na thoni, sipas jush, ku qëndron rëndësia e pajisjes se komplekseve rezidenciale me trajtues dhe filtra të ujit të pijshëm? Patjetër që po! Mund të them që gjithmonë e më shumë po përhapet ajo […]

Uji është fillimi i gjithçkaje, projekti Ecosoft & Coca-Cola

Në hapësirë apo në tokë,uji është fillimi i gjithçkaje! E nëse do të flisnim me gjuhën e NASA-s , vazhdimi i gjithçkaje është “Reverse Osmosis”. I përdorur fillimisht për të pastruar ujin në anije kozmike, në ditët e sotme sistemi “Reverse Osmosis” është përbërësi kryesor në prodhimin e pijeve. E kush më mirë sesa gjigandi […]

Problemet që shkakton uji i patrajtuar në flokë dhe lëkurë!

Ju ndoshta keni vënë re se disa produkte ndikojnë në lëkurën dhe flokët tuaj, por a e dini se uji që përdorni mund të jetë gjithashtu një faktor? Nëse lëkura juaj është e thatë, keni kruarje, ose lëkurë të ashpër, dhe flokët tuaj janë me maja dhe si kashtë, ju mund të jeni duke vuajtur […]

Uji i fortë – 8 shenjat kryesore që keni probleme në shtëpinë tuaj!

Problemet e ujit të rëndë (me permbajte minerale mbi normen) mund të jenë një problem i vërtetë, veçanërisht për pronarët e shtëpive të reja të cilët mund të jenë të panjohur me problemet që shkakton. Zgjidhja e këtyre problemeve mund të përmirësojë shumë cilësinë e jetës së familjes suaj dhe t’i kthejë gjërat përsëri në […]