Problemet që shkakton uji i patrajtuar në flokë dhe lëkurë!

Ju ndoshta keni vënë re se disa produkte ndikojnë në lëkurën dhe flokët tuaj, por a e dini se uji që përdorni mund të jetë gjithashtu një faktor? Nëse lëkura juaj është e thatë, keni kruarje, ose lëkurë të ashpër, dhe flokët tuaj janë me maja dhe si kashtë, ju mund të jeni duke vuajtur […]

Uji i fortë – 8 shenjat kryesore që keni probleme në shtëpinë tuaj!

Problemet e ujit të rëndë (me permbajte minerale mbi normen) mund të jenë një problem i vërtetë, veçanërisht për pronarët e shtëpive të reja të cilët mund të jenë të panjohur me problemet që shkakton. Zgjidhja e këtyre problemeve mund të përmirësojë shumë cilësinë e jetës së familjes suaj dhe t’i kthejë gjërat përsëri në […]

Uji dhe shëndeti! Ndikimi i ujit tek ne!

Shendeti ynë është i varur drejtpërdrejt nga uji që ne pijmë, lahemi dhe kryejmë çdo funksion jetësor. Por ti marrim me rradhe… cilat janë risqet që hasim, pasojat dhe zgjidhjet për secilën situate? Klori është një nga elementet që në Shqipëri përdoret masivisht për dezinfektimin e ujit. Por, e pare në nivel më makro, a […]