Bashkëbisedim me nutricionisten dhe dietologen e mirënjohur Anila Kalleshi!

Si profesionistët e ujit, jemi përherë në hulumtim të vazhdueshëm të vlerave që përfitojmë nga lëngu i jetës në organizmin tonë. Dhe kush më mirë se një specialist në fushën e ushqyerjes do të mund të na jepte një këndveshtrim të tillë?! Sipas këndvështrimit tuaj në tagrin e nutricionistes dhe dietologes, sa i rëndësishëm është uji […]

Abonimi Ecosoft, nevoja që çdo familje e ka por nuk e di!

Në të gjithë botën nevoja për ujë të sigurt direkt nga rubineti nuk është më një nevojë por thjesht një fakt i nënkuptuar që duhet të jetë në çdo shtëpi. Filtrimi i ujit është domosdoshmëri! – ky slogan është aksiomë që lidhet ngushtë me burimin e jetës që është uji. Ajo që shpesh na bën […]